Badwand 90cm Zircon Comfort

BW-09013

Badwand 90cm Zircon Comfort

BW-09013

169,-
Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De douchewand(en) beschikken over een verstelbaarheid, waardoor deze een minimale en maximale breedte hebben. Houd hiermee rekening tijdens de installatie voor een perfect eindresultaat.

Productvoordelen

De badwand is verstelbaar, waardoor u zelf de ideale breedte bepaalt.

Dankzij de beschermlaag van Nano-Tech vermindert de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten op het glas.

Productomschrijving

Deze heldere badwand uit de Zircon Comfort-serie is de ideale toevoeging aan uw douchebad. Hiermee creëert u een doucheruimte in uw bad en geniet u van een verfrissende douche, terwijl spatwater beperkt wordt. Dat scheelt u achteraf een hoop werk. Het badscherm heeft een hoogte van 142,4 cm en is met behulp van het aluminium muurprofiel verstelbaar van 90 tot 92,5 cm. Zo bepaalt u zelf de ideale breedte.

Helder veiligheidsglas
Het badscherm is gemaakt van 6 mm helder veiligheidsglas. Dit glas wordt gehard op een temperatuur van 650°C en is tot wel 5 keer sterker dan normaal glas. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u een sterke en kwalitatieve badwand in huis haalt. Bovendien ervaart u dankzij het transparante glas een ruimtelijk gevoel.

Nano-Tech coating
Om langdurig te genieten van de badwand zijn beide zijdes voorzien van een Nano-Tech coating. Deze glasoppervlaktebeschermer vermindert de aanhechting van kalk en zeepresten aan het glas. Hierdoor is het badscherm gemakkelijk schoon te maken.

Specificaties

Breedte
90 cm
Hoogte
142.4 cm
Productseries
Zircon Comfort
Verstelbaarheid
90 - 92,5 cm
Maatvoering
90 cm

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding