Pedaalemmer Radius Steel voor Badkamer en Toilet, 3 liter, Rvs

200-5201BR

Pedaalemmer Radius Steel voor Badkamer en Toilet, 3 liter, Rvs

200-5201BR

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De pedaalemmer is voorzien van een uitneembare afvalbak, waardoor u deze makkelijk schoonmaakt.

Dit exemplaar is eenvoudig te bedienen middels een voetpedaal, zodat u de deksel niet met uw handen hoeft te openen.

Deze pedaalemmer is gemaakt van hoogwaardig rvs en heeft hierdoor een lange levensduur.

Productomschrijving

De Radius-pedaalemmer is onmisbaar in uw badkamer of toiletruimte. Dit tijdloze exemplaar heeft een inhoud van 3 liter en is uitgerust met een uitneembare kunststof afvalbak. Hierdoor maakt u deze gemakkelijk schoon. De pedaalemmer is eenvoudig te bedienen middels een voetpedaal, waardoor u de deksel niet met uw handen moet openen. Zo ervaart u optimaal onderhouds- en gebruiksgemak.

Geborsteld rvs pedaalemmer
De pedaalemmer is gemaakt van hoogwaardig rvs en voorzien van een rvs-kleur. Door de toepassing van PVD heeft de afvalbak een hoogwaardige afwerking, zodat u langdurig geniet van de prachtige uitstraling. Bovendien komt de kleur in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht. Voor het mooiste resultaat stemt u de pedaalemmer af op de rest van uw interieur. Op deze manier creëert u een samenhangend geheel.

Specificaties

Let op

De kleur van het product kan op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.