Menu

Bidetkranen

Bent u op zoek naar een bidetkraan voor in het toilet? Bij ons vindt u een selectie bidetkranen van topkwaliteit. U heeft de keuze uit een bidetmengkraan van Maxaro met rechte hoeken of een afgerond exemplaar. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan de selectie online of bezoek een van onze megashowrooms. 

1 producten

Sorteer op:

Bidetkraan Radius Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Met Waste, Chroom 55.004.501
55.004.501
175,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis

De voordelen van een bidetkraan in het toilet 

Wilt u een bidetkraan kopen? Een bidet is een échte luxe en hygiënische aanvulling op uw hangtoilet. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruik en dragen ze bij aan de uitstraling van uw toiletruimte. Een bidetmengkraan van Maxaro zorgt voor een grondige, hygiënische reiniging en is een uitstekend alternatief voor toiletpapier. Bovendien bepaalt u zelf de temperatuur met een bidetmengkraan. Zo zoekt u zelf de juiste balans tussen warm en koud. Bekijk ons volledige assortiment toiletten en vind de gewenste toiletcombinatie voor uw bidet. 

Een bidetkraan kopen van topkwaliteit 

Onze bidetkranen zijn vervaardigd uit verchroomd messing. Dit is een uitstekend materiaal. Daarnaast zijn de kranen voorzien van keramische schijven. Deze zorgen voor een soepele bediening, zonder dat de kraan gaat lekken door versleten rubber. Dit en het hoge afwerkingsniveau van de kranen bieden een lange levensduur. Ook beschikt de bidetkraan over een schuimstraalmond, waardoor spatwater verminderd wordt.  

Bestel uw bidet eenvoudig online of bezoek een van onze megashowrooms 

Wilt u een bidetkraan bestellen? 98% van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Bekijk het volledige aanbod kranen online en bestel nu. U kunt uiteraard ook altijd een van onze megashowrooms bezoeken. Voor advies op maat maakt u een vrijblijvende showroomafspraak. Bij Maxaro slaagt u altijd maximaal voor alles in uw droombadkamer.