Menu

Bidetkranen

Een bidetkraan is een kraan speciaal ontworpen voor bidetten. Bij Maxaro vindt u ongetwijfeld een exemplaar naar uw smaak. Ons assortiment bevat bidetmengkranen met rechte hoeken en meer afgeronde vormen. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Kom dan langs in één van onze showrooms of bekijk het assortiment online. 

2 producten

Sorteer op:

Bidetkraan Cubic Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Met Waste, Chroom 33.004.501N
33.004.501N
225,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis
Bidetkraan Radius Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Met Waste, Chroom 55.004.501
55.004.501
175,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis

Maak uw bidet compleet 

Om uw bidet compleet te maken heeft u een bidetkraan nodig. Deze is makkelijk in gebruik en draagt bij aan de uitstraling van uw badkamer. Een bidetmengkraan van Maxaro zorgt voor een grondige, hygiënische reiniging en is een uitstekend alternatief voor toiletpapier. Bovendien is het mogelijk om de temperatuur te bepalen, zo zoekt u zelf de juiste balans tussen warm en koud. 

Hoogwaardige materialen 

De bidetkranen van Maxaro zijn vervaardigd uit verchroomd messing, een hoogwaardig materiaal. Dankzij het hoge afwerkingsniveau hebben deze producten een lange levensduur. De kranen zijn voorzien van keramische schijven. Deze zorgen voor een soepele bediening, zonder dat de kraan na verloop van tijd gaat lekken door versleten rubber. Daarnaast beschikt de bidetkraan over een schuimstraalmond, waardoor spatwater verminderd wordt. 

Bekijk de rest van ons kranenaanbod: