Menu

Inbouw toilet en toiletsets

Bent u op zoek naar een nieuw toilet? Overweeg dan eens een complete toiletset van Maxaro. Hiermee haalt u in één keer alles in huis voor het plaatsen van een hangend inbouw toilet. Wij hebben namelijk met zorg diverse sets voor u samengesteld. Zo weet u zeker dat u de juiste onderdelen aanschaft en dat alles bij elkaar past. Bekijk ons assortiment online of kom langs in één van onze megashowrooms en slaag gegarandeerd voor uw nieuwe inbouw toilet. 

Onze complete toiletsets bestaan uit: hangend toilet | inbouwreservoir | bedieningspaneel | wc-bril

5 producten

Sorteer op:

Inbouwtoiletset 300.0372 + Geberit Sigma UP320 TOI0001
TOI0001

Complete toiletset

Classico met spoelrand, incl. zitting

Burda BS+ Sigma UP320 reservoir

467,45
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis
Inbouwtoiletset 300.0372 + Geberit Sigma UP320 TOI0002
TOI0002

Complete toiletset

Toilet Classico met spoelrand, incl. zitting

Burda BS+ Sigma UP320 reservoir

467,45
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis
Inbouwtoiletset 300.0373 verkort + Geberit Sigma UP320 TOI0005
TOI0005

Complete toiletset

Classico verkort met spoelrand, incl. zitting

Burda BS+ Sigma UP320 reservoir

467,45
Vanaf May 25 in huis
TOI0003

Complete toiletset

Senza verkort zonder spoelrand, incl. zitting

Burda BS+ Sigma UP320 reservoir

536,95
Vanaf May 25 in huis
TOI0004

Complete toiletset

Senza zonder spoelrand, incl. zitting

Burda BS+ Sigma UP320 reservoir

537,45
Vanaf May 25 in huis

Inbouwreservoir 

Een hangtoilet wordt opgehangen aan een inbouwreservoir. Zoals de naam al doet vermoeden wordt ontstaat zo een inbouw toilet. Zo zijn alleen het bedieningspaneel en toilet zichtbaar. Bij de keuze voor een toiletset dient u rekening te houden met de opbouwdiepte. De standaarddiepte is ongeveer 20 cm. Dat is 16 cm voor een inbouwreservoir, 2 cm voor de opzetwand en 2 cm voor de lijm en tegels die op de voorzetwand komen. Heeft u niet voldoende ruimte? Bekijk dan onze ruimtebesparende inbouwreservoirs. Deze zijn los verkrijgbaar. 

Toiletten hangend 

Hangtoiletten zijn een veelgekozen optie voor de badkamer en toiletruimte. Deze hebben namelijk een moderne en ruimtelijke uitstraling. Daarnaast is het makkelijk om de vloer eronder schoon te maken. Een hangend toilet heeft ook als voordeel dat u het inbouwframe kunt afstellen, waardoor u tijdens de installatie zelf de hoogte bepaalt. De standaardhoogte van een toilet is 40 cm hoog. Dit is de hoogte gemeten van de vloer tot aan de rand van de pot. Wanneer u langer bent heeft u dus de mogelijkheid om het inbouw toilet hoger te hangen. Een andere optie is het staand toilet

Toilet zonder spoelrand 

In ons assortiment vindt u onder andere toiletten zonder spoelrand. Deze zijn makkelijker in onderhoud en worden daarom Easy-clean toiletten genoemd. Het doorspoelwater komt via de achterzijde het toilet in, waarna het zich door de pot verspreidt. Doordat er geen spoelrand aanwezig is heeft u geen last van kalk- en vuilophoping. 

Verkort inbouw toilet 

De standaardlengte van een toilet is ongeveer 55 cm. Naast deze lengte zijn er diverse verkorte modellen van 48 cm tot 50 cm. Hiermee bespaart u maar liefst 5 cm tot 7 cm. Dat is ideaal voor de kleinere ruimtes en gaat niet ten koste van het zitcomfort. 

Toiletbril 

Al onze Maxaro-zittingen zijn gemaakt van duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk schoon te maken is. De toiletzittingen zijn verder krasvast, kleurecht en erg sterk. Daarnaast zijn deze voorzien van softclose. Door de vertraagde automatische sluiting sluit de bril geluidloos. Uniek aan de toiletbrillen van Maxaro is dat deze beschikken over de Quick Release technologie. Hierdoor maakt u met één klik de zitting los van het toilet. Zo zijn het toilet en de zitting nog makkelijker schoon te maken. 

Bediening 

Om het toilet compleet te maken heeft Maxaro diverse bedieningspanelen. In de toiletsets vindt u verschillende fris witte panelen. De ronde knoppen geven het geheel een traditionele en tijdloze uitstraling. Daarnaast hoeft u zelf niet te zoeken welk paneel op het inbouwreservoir past. Dat hebben wij al voor u gedaan in de toiletsets. Wilt u liever een ander bedieningspaneel? Stel dan uw eigen set samen.  

Toiletblokhouder 

Een Easy-clean toilet heeft geen randen, waardoor er geen mogelijkheid is om een toiletblok op te hangen. Wel heeft u de optie om een toiletblokhouder achter het bedieningspaneel te bevestigen. Door een toiletblokje hierin te gooien kleurt het spoelwater in de kleur van het blokje en bent u bij elke spoelbeurt verzekerd van een schoon en fris toilet. De DuoFresh toiletblokhouder is alleen geschikt voor UP320 inbouwreservoirs met een Sigma 01, 10, 20, 30 of 50 frontbediening. De houder is ook na installatie en afmontage van het toilet te monteren.