WC Borstel Radius Chrome Staand Chroom

200-1205

WC Borstel Radius Chrome Staand Chroom

200-1205

49,95
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van kwalitatief roestvast staal heeft de toiletborstel een lange levensduur.

De staande toiletborstelhouder is makkelijk te verplaatsen, zodat u de vloer van uw badkamer of toiletruimte moeiteloos schoonmaakt.

Dankzij de verdekte bevestiging behoudt de wc-borstel een strakke uitstraling.

Productomschrijving

De Radius-toiletborstel is een stijlvolle toevoeging aan uw toiletruimte of badkamer. Deze chromen toiletborstelhouder met bijpassende wc-borstel is tijdloos en uitstekend te combineren met veel kleuren. Bovendien geeft de ronde vormgeving de toiletborstel een zachte uitstraling. Daardoor past deze goed in diverse interieurstijlen.

Hoge kwaliteit
De borstelhouder en het handvat van de toiletborstel zijn gemaakt van kwalitatief roestvast staal om een lange levensduur te garanderen. Vervolgens zijn de onderdelen voorzien van een chromen afwerklaag. Hierdoor geniet u langdurig van het prachtige, spiegelende chromen uiterlijk.

Staande toiletborstelhouder
U plaatst deze staande toiletborstelhouder eenvoudig op de vloer. Een groot voordeel van een staand exemplaar is dat u dit niet hoeft te monteren. Daarnaast heeft u de flexibiliteit om de houder op elke gewenste plaats weg te zetten.

Maak de look compleet
Om eenheid te creëren in uw badkamer of toilet is het mooi om de chromen kleur in andere elementen te laten terugkomen. Daarom vindt u in ons assortiment andere badkameraccessoires en kranen met dezelfde afwerking. Op die manier slaagt u maximaal voor een complete look.

Specificaties

Hoogte
37.7 cm
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal