MicrosoftTeams-image (2) (2).png

Bij Maxaro is het iedere dag Black Friday

Bij Maxaro vieren we in feite iedere dag Black Friday. U profiteert bij ons namelijk dag in, dag uit van de scherpste prijs. Geen uitzonderingen. Hierdoor slaagt u 365 dagen per jaar met een goed gevoel voor uw nieuwe badkamer of tegels. In onze megashowrooms én online op onze website. 

Altijd gegarandeerd de beste kwaliteit voor een eerlijke transparante prijs

In Maxaro’s unieke winkelformule staat eigen productontwikkeling centraal. Elke dag gaan wij tot het uiterste om u het mooiste en grootste assortiment van topkwaliteit te garanderen. En dat altijd tegen de beste prijs. Om deze beloftes aan u waar te maken, hebben wij onze productiemethode hier volledig op ingericht. Zo houden wij bijvoorbeeld de lijnen met onze fabrikanten kort en produceren we grote voorraden. Dit laatste zorgt er niet alleen voor dat we de prijzen scherp kunnen houden, maar ook dat 98% van onze producten direct uit voorraad leverbaar is.  

Shoppen met een goed gevoel

Shoppen bij Maxaro, is dus shoppen met een goed gevoel. Door onze transparantie weet u zeker dat de prijs op een betrouwbare manier tot stand gekomen is én dat u bij ons nooit te veel betaalt. Of het nu Black Friday of Cyber Monday is, u slaagt bij ons altijd maximaal voor een eerlijke prijs.

Ontdek onze collectie aan zwarte badkamerproducten