Doucheset met Thermostaatkraan Cubic Chrome, Chroom

DSA-2202-00005

Doucheset met Thermostaatkraan Cubic Chrome, Chroom

DSA-2202-00005

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

Productomschrijving

De Cubic-doucheset bestaat uit een thermostatische douchekraan, kunststof handdouche, doucheslang en een douchestang. Zo bent u meteen voorzien van de juiste toebehoren voor uw douche. Deze stijlvolle opbouwset heeft een vierkante vormgeving en is afgewerkt in glanzend chroom. Door de rechte lijnen leent dit exemplaar zich perfect voor een moderne badkamerstijl.

Hoogwaardige kwaliteit
Het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing garanderen een uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Elk onderdeel is meermaals machinaal en handmatig gepolijst en heeft hierdoor een egaal, spiegelend oppervlak. Daarnaast is de thermostaatkraan erg veilig en nauwkeurig dankzij de Vernet-cartouche.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
De doucheset is ideaal om te combineren met een douche van Maxaro. Onze inloopdouches en douchecabines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en kleuren. Voor iedere stijl is er een geschikte douche te vinden.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
i Temperatuurbegrenzing
Uitvoering
Opbouw
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.