Thermostatische Douchekraan Easy Chrome, Chroom

F042001N

Thermostatische Douchekraan Easy Chrome, Chroom

F042001N

84,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

2 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De thermostaatkraan beschikt over een kinderbeveiliging op 38 graden.

Het keramische binnenwerk van een gerenommeerd Europees merk zorgt voor een uitmuntende temperatuur- en watervolumeregeling.

Door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van zuiver messing heeft de kraan een lange levensduur.

De kraan is voorzien van cool touch, zodat de buitenkant niet warmer wordt dan de temperatuur van het water.

Productomschrijving

De Easy-thermostaatkraan heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is de ideale keuze voor uw douche. Dit opbouwexemplaar is uitgerust met een rond design en uitgevoerd in glanzend chroom. Het tijdloze uiterlijk zorgt ervoor dat de douchekraan in iedere badkamerstijl tot zijn recht komt. Bovendien is de kraan voorzien van cool touch, zodat de buitenkant niet warmer wordt dan de watertemperatuur.

Hoogwaardige kwaliteit
Dit exemplaar is gemaakt van zuiver messing en hoogwaardig afgewerkt om de uitstekende kwaliteit en lange levensduur te garanderen. Door de kraan meermaals handmatig en machinaal polijsten beschikt deze over een egaal, spiegelend oppervlak. Daarnaast is de thermostaat enorm veilig en nauwkeurig dankzij de cartouche van Vernet en kinderbeveiliging op 38 °C.

Combineer met een douchecabine of inloopdouche
Combineer de thermostaatkraan met bijpassende kranen en een Maxaro-douche. Er zijn allerlei vormen, maten en kleuren verkrijgbaar in ons assortiment. Zo slaagt u altijd maximaal voor de douche van uw dromen.

Specificaties

Bediening
Thermostatisch
Kleur
Chroom
Kleurnaam
Chroom
i Temperatuurbegrenzing
i Belgaqua certificering

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Maxaro-kranen van andere merken?

Maxaro ontwikkelt eigen producten, waardoor wij alle kennis in huis hebben om u van deskundig advies te voorzien. Daarnaast bieden wij u een voor Nederland unieke eerstelijnsservice mét voorraadsysteem. Daardoor zijn we niet afhankelijk van externe leveranciers of producenten, en beschikt u snel over nieuwe of reserveonderdelen. Dit maakt dat wij met onze kranen een unieke marktpositie hebben.

Hoeveel garantie heb ik op een kraan?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard 2 jaar garantie op kranen uit de Easy- en Balance-serie en 5 jaar op kranen uit de Cubic-, Blend- Iconic- en Distinct-serie. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.