Koudwaterkranen

Koudwaterkranen, ook wel fonteinkranen genoemd, zijn geschikt voor fonteintjes. Dit zijn kleine wastafels die in een toiletruimte worden geplaatst. De kranen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Met een koudwaterkraan van Maxaro wordt handen wassen elke dag opnieuw een kleine moeite. Zo draagt u bij aan een goede hygiëne na uw toiletbezoek. Kom langs in één van onze showrooms of bekijk ons ruime assortiment online. 

25 producten

Sorteer op:

Hoge Koudwaterkraan Cubic Chrome, Fonteinkraan, Chroom 22.004.414
22.004.414

Opbouw

Verhoogd model

149,-
Voor 13.00 uur besteld, maandag in huisMaandag in huis

Opbouw of inbouw koudwaterkraan 

De keuze voor een opbouw- of inbouwkraan hangt af van het soort fontein in uw toiletruimte. Heeft u een fontein met kraangat? Kies dan voor een opbouwkraan. Dit sanitair is verkrijgbaar in een hoge en lage variant. Wanneer uw fontein niet over een kraangat beschikt, is een inbouwmodel aan te raden. Hierbij wordt het grootste gedeelte in de muur verwerkt, waardoor u een rustige uitstraling krijgt. Een Maxaro-fonteinkraan heeft enkel een koudwateraanvoer.

Bediening van toiletkranen 

De bediening van toiletkranen varieert per model. Bij Maxaro vindt u kranen met een traditionele draaiknop waarmee u het volume van het water bepaalt. Daarnaast zijn ook de exemplaren met bediening via een hendel enorm populair. Als u houdt van een minimalistische look, kies dan voor een toiletkraan met bediening via de uitloop. 

Het design van een koudwaterkraan 

Bij Maxaro geniet u van een ruim aanbod koudwaterkranen, in verschillende designs. Zo is het perfect mogelijk om de stijl te laten aansluiten bij de andere elementen in uw toiletruimte. Wat voor design verkiest u? Een vierkante fonteinkraan benadrukt de rechte lijnen, waardoor de ruimte een moderne look-and-feel krijgt. Een ronde kraan daarentegen past in elk interieur en heeft een tijdloze uitstraling. Het is aan u om te bepalen welke kraan u in huis neemt. 

Kleur uw toiletinterieur 

Naast uiteenlopende designs ontdekt u in ons assortiment een gevarieerd aanbod aan kleuren. Kiest u voor een glimmend effect dankzij de chromen variant? Een gouden of koperen eyecatcher in uw toilet? Of is een industriële look met een zwarte, zwart metalen of rvs-kraan meer uw ding? Het maakt niet uit wat u kiest, met een koudwaterkraan van Maxaro bent u altijd maximaal geslaagd. 

Bekijk de rest van ons kranen aanbod:  

Wastafelkranen 
Douchekranen 
Badkranen 
Keukenkranen 
Bidetkranen 
Zwarte badkranen en rvs badkranen 
Inbouw kranen