Opzetwastafels

Met een stijlvolle opzetwastafel van Maxaro geeft u de badkamer een unieke uitstraling. In ons assortiment ontdekt u exemplaren in allerlei vormen, materialen en afmetingen. Zo vindt u altijd een geschikte wastafel voor uw badkamer. Kom langs in één van onze showrooms of bekijk het volledige aanbod online. Dankzij de talloze keuzemogelijkheden slaagt u gegarandeerd voor een nieuwe opzetwastafel. 

54 producten

Sorteer op:

Waskom Wit Marmer Natuursteen 40x14cm N123-0031
N123-0031

40x14 cm

Natuursteen

279,-
Vandaag besteld, woensdag in huisWoensdag in huis
Waskom Dark Emperador Natuursteen 40x14cm N125-0031
N125-0031

40x14 cm

Natuursteen

279,-
Vandaag besteld, woensdag in huisWoensdag in huis
Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 55x38cm Ovaal M120-0010
M120-0010

55x15x38 cm

Mineraalmarmer

235,-
Vanaf 27 mei in huis
N123-0061

30x12 cm

Natuursteen

229,-
Vandaag besteld, woensdag in huisWoensdag in huis
N125-0061

30x12 cm

Natuursteen

229,-
Vandaag besteld, woensdag in huisWoensdag in huis
N124-0031

40x14 cm

Natuursteen

279,-
Vandaag besteld, woensdag in huisWoensdag in huis

Opzetwastafel kopen? 

Een opzetwastafel zorgt voor een chique en stijlvolle uitstraling in uw badkamer. U combineert deze met een prachtig badkamermeubel naar keuze. Opzetwastafels zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse materialen zoals glas, keramiek, mineraalmarmer, solid surface of natuursteen. Elk exemplaar heeft zijn eigenkenmerken.

Opzetwastafels in allerlei vormen 

Opzetwastafels zijn er in verschillende vormen. U heeft de keuze uit vierkant, rond, ovaal of rechthoekig. Hiermee bepaalt u de look-and-feel van uw wastafel. Met een rond model doorbreekt u de rechte lijnen in het interieur, waardoor een speels effect ontstaat. Een vierkante of rechthoekige opzetwastafel heeft strakke lijnen en past perfect in een moderne stijl.

Opzetwastafel keramiek 

Keramische opzetwastafels hebben een tijdloos uiterlijk. Keramiek is zeer sterk, krasbestendig en makkelijk in onderhoud. U herkent deze opzetwastafels aan de afgeronde vormen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn als u kinderen heeft. Er zijn namelijk geen scherpe randen waaraan ze zich kunnen bezeren. 

Solid surface 

Solid surface kenmerkt zich door strakke lijnen en rechte hoeken. Hierdoor hebben de opzetwastafels een minimalistisch uiterlijk. Het materiaal is duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk. Zo poetst u eventuele gebruikssporen eenvoudig weg door middel van schuurcrème en een schuurpapiertje. Op deze manier blijft de opzetwastafel er jarenlang als nieuw uitzien.

Mineraalmarmer 

Opzetwastafels van mineraalmarmer hebben een strakke vormgeving met rechte hoeken. Hierdoor komen ze perfect tot hun recht in een moderne of minimalistische badkamer. Het materiaal beschikt over een harde gelcoating die de opzetwastafel beschermt tegen eventuele beschadigingen en deze voorziet van een glanzende afwerking.

Natuursteen 

Natuurstenen opzetwastafels hebben een natuurlijke, luxueuze uitstraling. Elk exemplaar heeft zijn eigen tekening en is daardoor uniek. Hiermee voegt u een echte eyecatcher toe aan uw badkamerinterieur. 

Glas 

Glazen opzetwastafels zijn sterk, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Kies voor een exemplaar van melkglas, of neem een transparante variant. Deze zorgt voor een ruimtelijke sfeer en past perfect in een moderne stijl. 

Quartz

Opzetwastafels van quartz hebben een matte afwerking en zijn echte blikvangers in uw badkamer. Quartz is niet poreus, waardoor de wastafels zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Daarbij zijn ze volledig van hetzelfde materiaal gemaakt, zodat eventuele beschadigingen niet opvallen. 

Kom langs in één van onze showrooms 

Bezoek onze megashowrooms en ontdek al onze opzetwastafels die netjes voor u opgesteld staan. U combineert deze naar hartenlust met onze badkamermeubels. Zo krijgt u een goed idee van de diverse combinatiemogelijkheden die er zijn.