Vrijhangende Wastafel Clasico 59,5 cm Keramiek Mat Zwart 1 Kraangat

K110-1230MB

Vrijhangende Wastafel Clasico 59,5 cm Keramiek Mat Zwart 1 Kraangat

K110-1230MB

200,-
Voor 13.00 uur besteld, maandag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De wastafel is zeer slijtvast en hittebestendig.

Dit exemplaar is makkelijk te onderhouden.

Deze wastafel is zowel geschikt voor een afsluitbare als niet-afsluitbare afvoerplug.

Productomschrijving

De vrijhangende Clasico-wastafel is gemaakt van keramiek en heeft een stijlvol uiterlijk. Deze eyecatcher wastafel is uitgevoerd in mat zwart en heeft een rechthoekige vorm met afgeronde hoeken. Daarbij is het materiaal enorm onderhoudsvriendelijk, slijtvast en hittebestendig. Doordat de wastafel aan de muur bevestigd wordt, zorgt deze voor een ruimtelijk effect in de badkamer.

De juiste toebehoren voor uw wastafel
Om gebruik te maken van de hangende wastafel heeft u een bijpassende afvoerplug en sifon nodig. Deze onderdelen zijn niet standaard inbegrepen en dienen zelf te worden toegevoegd. Omdat de wastafel voorzien is van een chromen overloop, kan het water nooit overlopen. Hierdoor kunt u zowel een afsluitbare als niet-afsluitbare afvoerplug kiezen. Voor het mooiste resultaat stemt u de toebehoren af op de kleur van uw wastafelkraan.  

Combineer met een kraan naar keuze
De vrijhangende wastafel heeft 1 kraangat en is pas compleet met een bijpassende wastafelkraan. Hierbij heeft u de keuze tussen verschillende kleuren, waaronder chroom, koper, goud, zwart, zwart metaal of zwart chroom. De wastafel is uitstekend te combineren met iedere kleur. Zo vindt u altijd een maximaal geslaagde match.

Specificaties

Diepte
44 cm
Hoogte
13 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Mat zwart

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal