Waarom slaagt u maximaal bij Maxaro? 

Maxaro is de grootste on- en offline speler op het gebied van badkamers en tegels. Dit grote succes is te danken aan de combinatie van een aantal factoren, waaronder eigen productontwikkeling, voorraadhoudendheid en onafhankelijkheid. Hieronder leest u alles over ons unieke concept.  

Kwaliteit voor een eerlijke prijs 

In ons zeer uitgebreide assortiment vindt u uitsluitend zelfontwikkelde kwaliteitsproducten. Dagelijks spannen onze productspecialisten zich in voor het mooiste en grootste aanbod van topkwaliteit. Alle producten zijn met veel zorg en aandacht voor u ontwikkeld. Door de rechtstreekse lijnen met onze fabrikanten is er geen sprake van tussenhandel. Op deze manier kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen voor een eerlijke prijs.   

De grootste showrooms van de Benelux 

Onze megashowrooms hebben in totaal een omvang van 21.000 m². Hier ontdekt u ons aanbod ruim en overzichtelijk opgesteld per categorie, zodat de zoektocht naar uw nieuwe sanitair en tegels een stuk eenvoudiger is. Bovendien betreedt u in onze showrooms een wereld boordevol inspiratie met honderden ideeën en echte voorbeelden. Hierdoor slaagt u altijd maximaal voor uw badkamer of tegels. Daarnaast is het complete assortiment op onze website te bekijken. Zo beleeft u zowel in de showrooms als online een onvergetelijke winkelervaring. 

98% direct uit voorraad leverbaar 

Maar liefst 98% van het gehele assortiment hebben we op voorraad in ons eigen magazijn te Roosendaal. Daardoor kunnen we een snelle levering garanderen. Heeft u voor 13.00 uur besteld? Dan worden uw favoriete producten de volgende werkdag al geleverd. 

Maximaal geslaagd 

We streven ernaar om u maximaal te laten slagen en bieden een ultieme winkelbeleving in onze showrooms te Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht, Roosendaal en Antwerpen (Mortsel). Dankzij de enorme collectie heeft u talloze keuzemogelijkheden en doet u eindeloos veel inspiratie op. Verder dragen we persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vaandel. Niet alleen in de megashowrooms, maar ook online staan we klaar om u te begeleiden en adviseren tijdens uw zoektocht. Onze zorg stopt pas wanneer u helemaal tevreden bent. En ook daarna kunt u op ons rekenen.  

Unieke-succesformule-maxaro.png

Wat ons drijft om tot het uiterste te gaan

Maxaro is er voor iedereen en dat vraagt een zeer breed aanbod in producten, stijlen en prijsniveau. We gaan tot het uiterste voor duurzame producten van de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Door innovatie, inventiviteit en passie voor verbetering blijven we voorop lopen als toonaangevende speler in de markt.

Wij beloven Aandacht, Keuze en Beleving. Om deze beloftes aan onze klanten te kunnen waarmaken, moeten we als organisatie op en top hiertoe gemotiveerd zijn. Marktkennis, klantfocus, hoogwaardige kwaliteit en productkennis zijn onze drijfveren waarmee we onze klanten keer op keer verrassen.