Onze megashowrooms  

Met een bezoek aan Maxaro betreedt u een wereld vol inspiratie. Alle zintuigen worden maximaal geprikkeld in onze megashowrooms. U kijkt uw ogen uit bij het zien van ons compleet uitgestalde assortiment sanitair en tegels. Wandel langs de vele sfeervolle presentaties om inspiratie op te doen en u een goed beeld te vormen van de mogelijkheden. Of selecteer uw favorieten en stel direct uw droominterieur samen. Aan de hand van onze losse tegelkaarten ziet u meteen of uw kleurenpalet mooi overeenstemt. Kom langs in Antwerpen (Mortsel), Roosendaal, Rotterdam, Utrecht of Hoofddorp en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod. Hierin staan design, kwaliteit en de beste prijs centraal. Tot snel in één van onze badkamer showrooms!  

Showroom_MOR.jpg

Megashowroom Antwerpen (Mortsel) 1.250 m²

showroom-maxaro-roosendaal (2).jpg

Megashowroom Roosendaal 5.000 m²

C0842.00_02_29_19.Still001.jpg

Afhaalmagazijn Roosendaal 30.000 m²

Onze klanten beoordelen onze showroom als Uitstekend 4,8 uit 5 op basis van 13.707 beoordelingen

Super service. Wordt meegedacht. Wordt duidelijk aangegeven over retouren/omruilen. Grote Showroom, lage prijzen

W Verbiest

15 apr 2024

Zeer ruime & overzichtelijk toonzaal. Vriendelijk ontvangst. Voldoende tijd om rustig rond te kijken. Aangename verkoper die goed advies geeft zonder opdringerig te zijn. Kortom een aanrader.

Verdonck

14 apr 2024

Goed geholpen!

Michel

13 apr 2024

Mirjam, Wij hebben genoten van jouw expertise en kundig advies. Top verkoopster. Wij komen zeker de badkamer en toilet bestellen.

Lambregts

13 apr 2024

Goede service, aardig personeel. Je wordt goed geholpen en er word alle tijd genomen om alles uit te leggen. Aanpassen op je bestelling is geen enkel probleem, heel fijn! Sidney heeft ons fijn geholpen.

J. Bouwman

13 apr 2024

Werden goed geholpen. Dacht met ons mee. Gaf voorbeelden en goed advies. Hebben een mooie 3D laten maken waarop we onze nieuwe badkamer konden zien. Zijn zeer tevreden.

Ijzermans

13 apr 2024

erg prettige begeleiding vanaf het begin tot uiteindelijk het doen van de bestelling. Rustige uitleg, compleet, meedenkend en vrijblijvend geadviseerd. Wegwijs gemaakt in de enorme mogelijkheden en zo tot een toffe bestelling gekomen. Zeker een aanrader!!

M vd Aart

13 apr 2024

Vriendelijk en snel geholpen

Teiwes

13 apr 2024

Erg fijn dat alles in de Showroom te zien is en dat we samen onze badkamer kunnen samenstellen! Fijn geholpen door Mirjam

Berger

13 apr 2024

Vriendelijke meedenkende wedewerkers die het nodige geduld hebben met onze steeds veranderende wensen om te gaan. vier sterren zeker waar, een vijfde als er eventueel een korting mogelijk was.

van Mol

9 apr 2024

Mirjam is een betrokken medewerker, denkt erg mee. Fijne ervaring, geeft ook de ruimte om nog rustig na te denken.

Linda

8 apr 2024

Goed geadviseerd

E

8 apr 2024

Goede service van een vriendelijke medewerker en een mooie showroom.

V/D Wiel

7 apr 2024

Goede service, vriendelijk en medenkend! Top!

D

6 apr 2024

Veel keus, fijn geholpen en leuke combinaties. Goed advies, relaxed shoppen. En thuisbezorgd!

Geerts

6 apr 2024

Bedankt Stijn voor je geduld en uitleg. We zijn goed geholpen met onze zoektocht naar een mooie badkamer.

ten Veen

5 apr 2024

Aardige jongen. Snel en vriendelijk geholpen, Legt het goed uit.

J Jacobs

4 apr 2024

Goed geholpen door Stijn. Fijn dat onze selectie direct in de Ipad werd gezet, vervolgens werd geconverteerd in het tekenprogramma en hieruit een offerte kwam. Heler en efficiënt.

Van Egeraat

4 apr 2024