Tegellijm Power Poederlijm Foby 15 kg

400-010302

Tegellijm Power Poederlijm Foby 15 kg

400-010302

34,95  per stuk (9.00 m²)

Hoeveel heeft u er nodig?

1 m²

=

Totaalprijs:

34,95(9.00 m²)

(1 x 34,95)

Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Foby+ Dynalight Pro is een lichtgewicht elastische poedertegellijm en is na toevoeging van water een gebruiksklare dunbedmortel. De lijm is geschikt voor het binnenshuis verlijmen van vloer- en wandtegels op alle gebruikelijke ondergronden zoals beton, watervast multiplex, isolatieplaten, cement, gipskarton en cellenbeton. Bovendien is deze lijm ook geschikt voor buitentoepassingen en als uitvlakmortel onder tegelwerk. Het verbruik is gemiddeld 1,2 tot 3 kg per m².

Zuigende en niet-zuigende ondergronden
Sterk zuigende ondergronden moet u altijd voorstrijken met voorstrijkmiddel voor zuigende ondergronden. Gladde en niet-zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk binnenshuis dient u vooraf te ontvetten en voorstrijken met voorstrijkmiddel tegel-over-tegel. Bij een niet-zuigende ondergrond moet de tegel een absorberende scherf hebben.

Toepassingsgebied poederlijm
De poederlijm heeft een hoog standvermogen en is extra aan te bevelen voor grootformaat tegels. Ook gaat de lijm goed samen in combinatie met vloerverwarmingssystemen. In verband met kans op verkleuring is deze lijm niet geschikt voor het verlijmen van glasmozaïek en lichtgekleurd natuursteen.

Verwerking lijm
Breng de poederlijm aan met een geschikte lijmkam. Kies een geschikte vertanding die zorgt voor een contactoppervlak van minstens 80% tussen de achterzijde van de tegel en de lijm. Bij zwaarbelast tegelwerk, dunne tegels of tegels groter dan 40x40 cm is een contactoppervlak van 100% vereist en dient u de buttering- of floatingmethode toe te passen.

Specificaties

Kleur
Grijs
Kleurnaam
Grijs

Veelgestelde vragen

Hoe worden tegeltoebehoren afgevoerd en welke methode is hiervoor geschikt?

Kleine hoeveelheden kunnen bij het huisvuil of in een bouw/grofvuilcontainer gestort worden. Voordat u en container bestelt, is het belangrijk om de wet- en regelgeving te controleren. U kunt hiervoor informatie opvragen bij de lokale overheid en/of afvalverwerker. Volledig geleegde verpakkingen kunt u recyclen.