Menu

Stortbakken

Kiest u voor een staand toilet? Dan heeft u een stortbak nodig. De hooghangende stortbakken uit het verleden zijn vervangen door een laaghangende variant. Dit stukje sanitair heeft een moderne uitstraling en maakt het doorspoelen eenvoudiger dan ooit. Kom langs in één van onze showrooms of bestel uw exemplaar naar keuze meteen online. Met een stortbak van Maxaro bent u altijd maximaal geslaagd. 

1 producten

Sorteer op:

Stortbak 790 Wit 911011082
911011082
79,95
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis

Stortbakken voor staand toilet 

Een laaghangende stortbak wordt gebruikt voor een staand toilet. Hier wordt het water in opgeslagen, zodat het mogelijk is om door te spoelen. Het toilet wordt tegen de stortbak aan geplaatst en is in diepte verstelbaar. Bij een hangtoilet zit de stortbak verwerkt in het inbouwreservoir.

Water besparen 

Stortbakken worden bediend met een druktoets. De Geberit Twico stortbak beschikt over twee druktoetsen, voor een grote en kleine spoeling. U heeft de mogelijkheid deze af te stellen op minimaal 3 en maximaal 9 liter. Vaak is het voldoende om slechts een kleine spoeling uit te voeren, waardoor u een hoop water bespaart. Daarnaast vindt u in ons assortiment een stortbak met spoelonderbreking waarmee u zelf bepaalt hoeveel water er door de wc stroomt. Met dit waterbesparende exemplaar draagt u uw steentje bij aan het milieu.